Hurtig Lån

1

novafinans logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.8
ANBEFALET

2

samlino logo

3 – 90 mdr. LØBETID

4.5 – 24.9 % RENTE

500 – 30000 kr. LÅNEBELØB

9.6
POPULÆR

3

leasy-minilaan logo

24 – 120 mdr. LØBETID

11.94 – 24.87 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.5
NYAT

4

lendmore logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.4
NYAT

5

LendMe_logo

12 – 144 mdr. LØBETID

5.45 – 9.95 % RENTE

10000 – 500000 kr. LÅNEBELØB

9.2
ANBEFALET

6

lendo logo

12 – 144 mdr. LØBETID

2.95 – 24.99 % RENTE

10000 – 500000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

7

samlino logo

6 – 180 mdr. LØBETID

3.55 – 20.95 % RENTE

10000 – 500000 kr. LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

8

simbo logo

12 – 24 mdr.
LØBETID

4.44 – 24.9 %
RENTE

1000 – 30000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

Alle kan få behov for et hurtiglån. Vi lever i en verden, der er meget uforudsigelig og hvor ting let kan gå i stykker, og når uheldet er ude, ender det ofte med at koste os. Det kan være, at der pludselig går et stykke af din tand og du får behov for at tage til tandlægen, eller det kan være, at dit fjernsyn ryger under en slutrunde, hvor Danmark spiller håndbold eller fodbold. Det kan også være, at det ikke er noget uforudsigeligt, der ligger til grund for dit penge for et hurtig lån men simpelthen det, at du finder ud af, at du gerne vil på ferie med familien eller vennerne. I alle de opridsede situationer svaret på spørgsmålet “lån penge hurtigt?” være “ja”.

Hvor finder jeg hurtiglån?

En ting er sikkert. Du finder dem ikke i banken med deres gammeldags processor og procedurer. Nej, hvis hurtig lån er, hvad du har brug for, er det snarere en anden type af långivere du skal have fat i.

Lån penge hurtigt af private långivere

Private långivere er begyndt komme ind på markedet for finansielle ydelser og i særdeleshed lån. Det har været utroligt godt for konkurrencen på markedet og har ført til stor innovation var kviklån, SMS lån, mobillån mv – alle former for hurtiglån eller hurtig lån – en by i Rusland. I dag er de meget udbredte og de er lette at finde.

Lån penge hurtigt - sådan bærer du dig ad

Det er klart, at når der bliver sagt “lån penge hurtigt” eller man taler om hurtiglån, ja så er der en forventning om, at det er en proces, der går hurtigt. Her bliver du ikke skuffet. Det er en meget strømlinet proces. Sådan her gør du:

 

  1. Til at starte skal du bruge sammenligningstjeneste til lån.
  2. Find det hurtiglån, der matcher dine ønsker ift. beløbsstørrelse og løbetid.
  3. Klik på “ansøg eller ansøg nu” og kom ind på udbyderens side. Derefter sendes du videre til långiverens hjemmeside. Der kan du så sammensætte dit lån.
  4. I sidste skridt indtaster du dine personlige oplysninger, fx dit fornavn og din adresse.
  5. Nu tjekker långiver dine oplysninger eller din kreditværdighed gennem et kreditcheck.
  6. Vent på svar fra udbydere.
  7. Gør brug af det hurtiglån, der er landet på din konto, hvis du er blevet vurderet til at være kreditværdig.

 

Ovenstående kan måske se ud af meget, men det skal du ikke lade dig narre af. Processen er godt olieret og smidiggjort, og det vil sjældent tage dig mere end ti minutters penge, hvis du vel at mærke har alle relevante dokumenter klar.

Kan alle få et hurtig lån?

Alt andet lige er svaret ja. De fleste mennesker vil kunne tage et hurtig lån, og der vil ganske sjældent være andre krav til folk, der ønsker at tage et hurtigt lån fremfor en anden form for lån. Der vil ofte være krav om, at du 

Det er f.eks. Ikke en betingelse for, at du kan låne, at du skal have et fast arbejde eller en anden form for indstrømmende indkomst  for at du kan tage et hurtiglån.

Lån penge hurtigt - hvad koster det?

Långiverne stemmer i kor: “hurtiglån, “hurtigt lån”, “lån penge hurtigt”. Jo, men hvad med prisen? Er den så god, som lånene er hurtige at få, kan man spørge?

Hurtiglån er usikrede lån. På den måde adskiller de sig fra f.eks. boliglån (realkredit eller andelsboliglån) og billån, hvor du netop stiller sikkerhed i den (andels)bolig eller bil, du køber.

Fordi der ikke er krav om sikkerhedsstillelse, vil hurtiglån ofte være lidt dyrere end f.eks. bolig eller billån. Renten er ofte på mellem 20 og 30 %. Løbetiden er sjældent mere end et par år. Mere vigtig end renten er dog ÅOP (de årlige omkostninger i procent), da ÅOP, modsat renten, også dækker diverse gebyrer og ekstraomkosninger, f.eks etableringsomkostninger.

Hvordan indfrier jeg mit hurtig lån?

Du indfrier gradvist dit hurtiglån ved at betale den månedlige ydelse. I nogle tilfælde vil det være muligt for dig at indfri lånet tidligere og hurtigere komme af min din gæld. I andre tilfælde tillader långiverne dig ikke at indfri dit lån før tid.

Jeg har problemer med at indfri mit hurtig lån, hvad gør jeg?

Hvis du står i en situation, hvor du en måned ikke kan betale den månedlige ydelse, er det en god idé lige at trække vejret. 

Først og fremmest bør du besøge långiverens hjemmeside for at se, om denne skriver noget med afdragsfrie måneder. I nogle tilfælde får man en afdragsfri måned, i andre tilfælde får man to. Har du mulighed for at tage en afdragsfri måned, kan du slippe afsted med ikke at betale den månedlige ydelse i en måned, komme ovenpå igen og måske genoptage tilbagebetalingen af dit hurtiglån derefter. 

Kan du ikke finde information om eventuelle afdragsfrie måneder, er det en god idé at kontakte din långiver for at se, om du kan lave en aftale med denne om at få en afdragsfri måned alligevel.

Lån penge hurtigt - er det nu også sikkert?

Det kan godt være, at hurtiglån ikke er banklån. Men det betyder altså ikke, at de ikke er sikre. Først og fremmest er det værd at tænke på, at de private långivere driver en forretning og naturligvis er interesserede i at have glade og tilfredse kunder, fordi glade og tilfredse kunder kommer igen – og lad os ikke narre os selv – og långiveren kan tjene flere penge på dem, fordi de netop låner igen. Men er kunderne glade og tilfredse?

Kigger man på Trustpilot på nogle af de långivere, der tilbyder hurtig lån, er det klart, at der er stor kundetilfredshed. Ofte er den samlede bedømmelse langt over middel.

Sidst men ikke mindst er der jo krav til de private långivere (ligesom der er til bankerne) i form at love og regler, som de skal følge. Bl.a. forbrugerombudsmanden holder øje med om långiverne lever op til disse regler. “Lån penge hurtigt? Hvorfor ikke. Det er sikkert.