Nemt Lån

1

novafinans logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.8
ANBEFALET

2

samlino logo

3 – 90 mdr. LØBETID

4.5 – 24.9 % RENTE

500 – 30000 kr. LÅNEBELØB

9.6
POPULÆR

3

leasy-minilaan logo

24 – 120 mdr. LØBETID

11.94 – 24.87 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.5
NYAT

4

lendmore logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.4
NYAT

5

LendMe_logo

12 – 144 mdr. LØBETID

5.45 – 9.95 % RENTE

10000 – 500000 kr. LÅNEBELØB

9.2
ANBEFALET

6

lendo logo

12 – 144 mdr. LØBETID

2.95 – 24.99 % RENTE

10000 – 500000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

7

samlino logo

6 – 180 mdr. LØBETID

3.55 – 20.95 % RENTE

10000 – 500000 kr. LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

8

simbo logo

12 – 24 mdr.
LØBETID

4.44 – 24.9 %
RENTE

1000 – 30000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

Et nemt lån?

Alle kan pludselig komme til at stå med håret i postkassen og mangle penge til enten en forbrugsgode eller til at betale de faste udgifter. Her er der ingen grund til at miste modent helt og holdent, for nu til dags findes der en måde, man ka få et nemt lån på. En måde, der ikke implicerer, at man enten skal kontakte den lokale bankfiliial telefonisk eller ved at møde op nede hos dem i den silende regn. 

Nemt lån – det er det, vi stiller skarpt på her og besvarerr dine spørgsmål omkring.

Hvad er et nemt lån?

Et nemt lån er en form for forbrugslån, der minder om et kviklån. Et nemt lån udmærker sig ikke nødvendigvis ved lånebeløbet, der kan strække sig til 50.000 kr., men derimod ved letheden, hvormed man kan få fat i det. Et nemt lån er nemlig et lån, man bare kan få på nettet ved enten at bruge sin laptop, sin tablet eller sin telefon til at tage det. Og det bedste er, at man får svar på sin ansøgningen om et nemt lån forholdsvis hurtigt – men det vender vi tilbage til.

Betingelser og vilkår for nemt lån?

Som sagt er beløbsstørrelsen ikke den højeste og overgår sjældent 50.000 kr. Renten ligger på et sted mellem 3% og 25%, men det er i virkeligheden ikke så væsentligt. Det vigtige er ÅOP eller de årlige omkostninger i procent, idet denne beregning også indeholder eventuelle etableringsomkostninger og diverse potentielle gebyrer.

Et nemt lån er et usikret lån, og det reflekteres også i renten, som et lidt højere. Fordi långiver ikke har nogen sikkerhed i form af en bil (billån) eller bolig (realkreditlån, boliglånI), er denne nødt til at have en eller anden form for kompensation for den risiko, som denne løber, og det er altså renten, der kommer kommer til at udgøre denne kompensation. Men omvendt skal man huske på, at der jo også er tale om en ekstra grad af frihed, idet man kan bruge pengene, som man vil.

Hvorfor skal jeg bruge en sammenligningstjeneste, når jeg kigger på nemt lån?

Svaret på det spørgsmål er umiddelbart enkelt: Fordi du ved at gøre det højner dine chancer for, at du finder det bedste lån. Du får et overblik over renterne på de forskellige lån og du får indblik i, hvor lang løbetid du kan vælge på dit lån. Endvidere kan du se, hvilken bedømmelse de forskellige långivere har fået, og det er ikke helt uvæsentligt, når du står og skal vælge et nemt lån. Det er fx en god idé at vælge en udbyder, der har fået en god bedømmelse og måske udmærker sig ved siden kundeservice, idet alle kan få brug for hjælp.

Hvordan ansøger jeg om et nemt lån?

  1. Gøre brug af en sammenligningstjeneste.
  2. Find det lån, der passer bedst til din smag og dine behov (det rette lånebeløb og den ønskede løbetid).
  3. Klik på “ansøg eller ansøg nu” og kom ind på långiverens side. Derefter kommer du videre til långiverens hjemmeside. Der kan du så justere, hvordan dit nemt lån skal se ud.
  4. I sidste fase taster du dine personlige oplysninger ind – det kunne f.eks. være dit navn og din adresse.
  5. Långiver vil nu undersøge din kreditværdighed gennem et kreditcheck (en undersøgelse af din betalignsevne)
  6. Forvent et svar fra långiver indenfor 1-3 dage.
  7. Brug det beløb, der netop er landet på din konto, såfremt du blev vurderet kreditværdig i kreditchecket.

Der er gjort meget ud af at gøre ansøgningsprocessen så let som mulig, og derfor skal du ikke forvente, at ovenstående tager særlig lang tid, hvis du har alle de rette dokumenter klar.

Hvem kan få et nemt lån?

Ville man kunne tale om et nemt lån, hvis det var forbeholdt et fåtal? Nej vel? Godt. Et nemt lån er let at få, og der er ikke særlig mange krav til låntager. Hos langt de fleste låntagere, er det blot et krav, at du:

  • Har et CPR-nr.
  • Er fyldt 18 år
  • Har bopæl i Danmark

Derudover så vil langt de fleste låntagere også kræve, at du ikke står i RKI eller Debitor registret. Lever du op til disse krav, er du godt på vej mod at kunne få et nemt lån.

Hvem kan få et nemt lån?

Nogen vil måske sige, at det ikke er en god ide at gøre det nemt at få et lån, fordi det aldrig er en god idé at gældsætte sig. Men det er en tankegang, der ikke er helt vandtæt. Det kan fx give rigtig god mening at tage et lån, ja det kan ligefrem være det absolut bedste, du kan gøre for din økonomi.

Har du flere forskellige små låneaftaler og er det gået hen og blevet lidt uoverskueligt det hele? I så fald kan det jo give rigtig god mening at samle alle de mindre lån i ét overordnet lån. Det giver dig bedre overblik, koster ikke nødvendigvis mere, og du kommer formentlig til at spare forskellige gebyrer. Det er da godt for økonomien.

Hvordan betaler jeg et nemt lån tilbage?

Det er lige så nemt at betale et nemt lån tilbage som det er at tage det. Du betaler en månedlig ydelse x-antal gange, hvor x er det antal måneder, som du har valgt, at din løbetid skal være. Kan du ikke betale den månedlige ydelse i en eller to måneder, behøver du ikke at gå i panik med det samme. Der er noget, du kan gøre. 

Først og fremmest skal du tage et kig på betingelserne for dit lån. Du skal tjekke, om der står noget om afdragsfrimåneder. Nogle långivere har denne feature på deres lån, og det betyder i bund og grund, at man kan stille tilbagebetalingen “på pause” i en given måned, og det kan være kærkomment, hvis uheldet er ude og man pludselig ikke har det beløb til rådighed, som man troede, at man havde. 

Nok er det nemt, men er det også sikkert?

Ja. Bare fordi der ikke er tale om et banklån, så betyder det ikke, at det ikke er sikkert at låne. Der stilles store krav til de private långivere, og der bliver holdt øje med, at de overholder reglerne på markdet for finansielle ydelser. Og igen: Du kan altid tjekke långivernes bedømmelse gennem vores sammenligningstjeneste. Vælg en långiver med en god bedømmelse og vær ekstra sikker på, at du får en god oplevelse.