Nova Finans

novafinans logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.8
ANBEFALET

Renter og omkostninger
5/5
Web og funktionalitet
4.6/5
Support og service
5/5
Fleksibilitet og vilkår
4.6/5
Subtotal vurdering
4.7/5

Nova Finans er en stor spiller, når det kommer til lån og sammenligning af lån, og Nova Finans store katalog og deres ekspertise på områder gør det meget sandsynligt, at du ville kunne finde præcis det lån, du står og mangler, på deres hjemmeside. Nova Finans er ikke en bank men en privat långiver, og det giver dig god mulighed for at få et hurtigt lån uden at der stilles spørgsmål ved, hvad du skal bruge pengene til.

Lånene

Hos Nova Finans kan du finde lån mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Løbetiden er på mellem 24 måneder og 72 måneder. Der er tale om usikrede lån, så du kan bruge pengene som du ønsker.

Var du interesseret i at låne 25.000 kr. over 5 år, ville den månedlige ydelse være på mellem 555-681 kr. De mere specifikke vilkår ville være som følger: Debitorrenten ville være på 9.95 – 20.95 % (den er variabel i forhold til lånets løbetid). ÅOP (årlige omkostninger i procent) ville være på 12.61 – 23.54 %. De samlede kreditomkostninger er på 8.320 – 15.853 kr. Den samlede tilbagebetaling ville være på 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomkostningerne ville være på 0 kr. Der ville være et månedsgebyr på 30 kr. Skulle du gå hen og fortryde lånet, ville du kunne gøre det indenfor 14 dage.

Hos Nova Finans er der særlig vægt på to ting: 1) at du får udbetalt dine penge hurtigt og 2) at du ikke skal oplyse, hvad du skal bruge dine penge til. Skal du bruge et lån, kan du altså få det hurtigt, og der er ikke nogen, der formynderisk eller paternalistisk snager i, hvad du skal bruge dine penge til. Det styrer du helt selv.

Hvem kan få et lån hos Nova Finans?

Det er heldigvis ganske let at få et lån hos Nova Finans. Du skal blot:

  • Være fyldt 18 år
  • Ikke være registreret i RKI eller debitor registret
  • Have en fast indtægt
  • Have fast bopælsadresse i Danmark

Grunde til at vælge/fravælge Nova Finans

Fordele

Ulemper

Nova Finans er en veletableret spiller på markedet for finansielle ydelser, og de ved, hvad  kunderne kan lide. Således udmærker Nova Finans sig ved fx

  • Lav rente
  • Sikker ansøgning
  • Hurtigt svar

Der er imidlertid også visse ulemper ved at låne hos Nova Finans. Her er et par af dem, vi har været i stand til at få øje på:

  • Features ved lånet (fx afdragsfrie måneder) er svære at få øje på
  • Mindste lånebeløb på 10.000 kr.
  • Mindste løbetid på hele 24 måneder.

Er det sikkert at låne hos Nova Finans?

Nova Finans er en velkendt spiller, og de ville formentlig ikke være så velkendte, som de er, hvis de ikke drev redelig virksomhed. En ting er sikkert: Kunderne har rigtig meget godt at sige om Nova Finans. En kunder siger fx “Ansøgningsskemaet er super nemt og man får hurtigt svar :-)”, en anden siger “Kører bare hurtigt og godt”, og en tredje siger “Vildt hurtigt svar og fik også pengene hurtigt :D”

Brug for at vide mere inden du træffer den endelig beslutning?

Er ovenståenden ikke dækkende eller kan du ikke finde alle de informationer, du skal bruge på Nova Finans, til at træffe en beslutning, kan du kontakte Nova Finans. Nova Finans har en danske kundeserviceafdeling, og de bestræber sig på at besvare de henvendelser og spørgsmål indenfor 24 timer.