Om Finguru

Eksplosionen på markedet for lån

Hvis der er et marked, der er eksploderet indenfor de seneste år, så er det markedet for lån. Bankerne og kreditinstitutterne sidder ikke længere alene på markedet. Private långivere, der kæmper med bankerne og hinanden om at levere de bedste lån, er kommet på banen, og der kommer kun flere og flere til.

Der er kommet meget godt ud af denne udvikling, men lånenens verden er også blevet lidt af en jungle, man meget let kan fare vild i. Det er her Finguru kommer ind i billedet.

Finguru hjælper dig

Finguru er en lånesammenligningstjeneste, der hjælper dig med at finde rundt i alle de forskellige lån – forbrugslån, kviklån, SMS lån osv. -, der er på markedet, og i sidste ender hjælper dig med at finde det, der passer bedst til dine behov.

Med vores ydelser øger du dine chancer for at finde det rigtige lån første gang og du kan ende med at spare en masse penge ved at have brugt vores sammenligningstjeneste. 

Er du klar over, at et lån er meget mere end bare en kombination af lånebeløb og løbetid? Ved du, at lån bl.a. adskiller sig fra hinanden igennem en række forskellige features? Nej? Godt du kom på besøg hos os! 

På Finguru.dk kan du sammenligne forskellige former for lån, ikke mindst forbrugslån, kviklån, hurtig lån, minilån, SMS lån og mobillån.

Finguru er mere end en sammenligningstjeneste

Det ligger lidt i navnet Finguru, Fin og guru, altså finans guruer, at Finguru virkelig ved noget om lån. Den viden finder du i vores artikler om forskellige former for lån men også i vores forskellige blogposts, der tematiserer en række vigtige og interessante emner indenfor privatøkonomi og finansielle ydelser. Målet er igen at forsøge at stille dig godt i den finansielle verden og hjælper dig med at træffe de rigtig valg.a

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med en medarbejder hos Finguru, kan du naturligvis det. Lige i øjeblikket kan du kontakte os pr. e-mail på [email protected]. Vi er klar til at hjælpe dig med evt. spørgsmål til vores sides funktionalitet eller de forskellige lån, som du finder på den.