Simbo

simbo logo

12 – 24 mdr.
LØBETID

4.44 – 24.9 %
RENTE

1000 – 30000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

Renter og omkostninger
5/5
Web og funktionalitet
4.6/5
Support og service
5/5
Fleksibilitet og vilkår
4.6/5
Subtotal vurdering
4.7/5

Simbo er en del af Capitolia, en spiller på markedet for lån, der har stor og betydelig erfaring. Erfaringen er let at opspore i de ydelser, man finder hos Simbo, ydelser, der må sige at være i tråd med tiden og reflekterer det, som mange låntagere er på udkig efter.

Kreditten

Det er let at låne penge hos Simbo. Du skal blot vælge et kreditbeløb, udfylde en låneansøgning, underskrive med NemID og derefter får du svar på din ansøgning. Hos Simbo kan du låne op til 30.000 kr., så der er altså ikke tale om helt store lån. Det mindste kreditbeløb er som hos mange andre långivere også på 10.000 kr.

Hos Simbo er der tale om usikrede lån, hvilket vil sige, at du ikke skal bruge dine penge til noget bestemt. Kreditbeløbet kan du bruge lige som du vil. Bemærk, at vi i det foregående har talt om kreditbeløb og ikke lånebeløb og det er også derfor vi ikke har talt om løbetid. Simbo tilbyder kreditaftaler og der er ingen fast løbetid på disse aftaler. Er du til eksempel interesseret i at låne 15.000 kr., vil dine vilkår være som følger:

Kreditbeløb: 15.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.666. Samlede tilbagebetalingsbeløb: 18.666. Min/max månedlig ydelser: 55,50 / 18.055,50 kr. Debitorrente (årlig/fast) 4.44 %. Administrationsgebyr 20.00 %. 24,90%.

Tilbagebetaling af kreditten?

Som sagt er der ikke en fast løbetid, da der er tale om kredit, og derfor kan du i princippet have din kredit lige så længe, som du ønsker det. Du skal blot sikre sig, at du altid får betalt minimumsbetalingen hver måned. Du kan naturligvis altid indbetale mere og dermed indfri din kredit hurtigere.

Hvem kan få kredit hos Simbo?

Det er ikke svært at få en kredit hos Simbo. Du skal blot sikre dig, at du:

 • Er mindst 19 år gammel
 • Er dansk statsborger med CPR-nummer
 • Har folkeregisteradresse i Danmark
 • Har et gyldigt NemID
 • Ikke er registeret i RKI (Experian), Debitorregisteret, Kreditregisteret eller andre skyldnerregistre
 • Har en aktiv e-mailadresse
 • Har et dansk telefonnummer, som du kan kontaktes på
 • Har en bankkonto registreret i eget navn i et dansk pengeinstitut
 • Vurderes kreditværdig af Simbo.dk

Forskellen på lån og kredit

Den store forskel på et lån og på en kredit er at kreditten modsat låne ikke har en decideret slutdato. Du definerer ikke en periode, løbetiden, som du har løbet indenfor og som, når den er overstået, betyder, at du har betalt din lån af. Det kan være en fordel og det kan være en ulempe, og det vender vi os imod nu.

Grunde til at vælge/fravælge Samlino

Fordele

Ulemper

Der er en del fordele ved at vælge at låne hos Simbo, og her fremhæver vi kun lige toppen af isbjerget:

 • Automatisk indberetning til SKAT
 • Kreditværdighedsvurdering hver 30 dag
 • Hurtig ansøgningsproces

Simbo adskiller sig fra andre långivere ved egentlig at være en kreditgiver, så spørgsmålet er i høj grad, om der er nogen ulemper ved at vælge en kreditbaseret løsning i stedet for en decideret låneløsning. Et par ulemper hos Simbo er:

 • Mindste lånebeløb på 10.000 kr.
 • Forholdsvis høj ÅOP (årlige omkostninger i procent)
 • (Ingen slutdato)

Hov – er det en ulempe, at der ikke er noget slutdato? Ikke nødvendigvis. Langt hen ad vejen kan det være en fordel, at der ikke er nogen løbetid og at man kan have kreditten så længe man i princippet vil og har råd. Men det kan også blive et problem, hvis man konstant kommer til at forbruge mere og bruge flere penge end man egentlig har. Man risikerer at havde kreditaftale længere end man egentlig havde planlagt/aftalt med sig selv.

Ikke helt sikker? Brug for yderligere information om Simbo?

Er du ikke helt sikker på, om Simbos kreditløsning er den rette for dig, er det godt at vide, at det er let at få fat på Simbo. Simbo kan du således kontakte på hverdage mellem 8:00 og 16:00 på telefon 44226090. Men du kan også få fat på Simbo via chat eller på e-mail på [email protected]