SMS Lån

1

novafinans logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.8
ANBEFALET

2

samlino logo

3 – 90 mdr. LØBETID

4.5 – 24.9 % RENTE

500 – 30000 kr. LÅNEBELØB

9.6
POPULÆR

3

leasy-minilaan logo

24 – 120 mdr. LØBETID

11.94 – 24.87 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.5
NYAT

4

lendmore logo

12 – 72 mdr. LØBETID

12.61 – 23.54 % RENTE

10000 – 50000 kr. LÅNEBELØB

9.4
NYAT

5

LendMe_logo

12 – 144 mdr. LØBETID

5.45 – 9.95 % RENTE

10000 – 500000 kr. LÅNEBELØB

9.2
ANBEFALET

6

lendo logo

12 – 144 mdr. LØBETID

2.95 – 24.99 % RENTE

10000 – 500000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

7

samlino logo

6 – 180 mdr. LØBETID

3.55 – 20.95 % RENTE

10000 – 500000 kr. LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

8

simbo logo

12 – 24 mdr.
LØBETID

4.44 – 24.9 %
RENTE

1000 – 30000 kr.
LÅNEBELØB

9.0
POPULÆR

Nytænkning og betydelig innovation på markedet for finansielle ydelser har medført, at du ikke længere behøver at henvende dig i banken, hvis du går og overvejer et sms lån

Ansøgningsprocessen er blevet totalt strømlinet, og i disse tider behøver du faktisk slet ikke forlade dit hjem (eller din sofa), for at tage et lån. Det er nemlig blevet muligt at tage såkaldte SMS lån, og det forudsætter ikke andet end en internetforbindelse der virker og en mobiltelefon før du kan tage dem.

Hvor låner man henne?

SMS lån er ikke noget, du kan få hos din bank, eller hos andre af de organisationer, vi ofte tænker på, når vi tænker på lån. Mobillån er som sagt et innovativ produkt på markedet for lån, og som så ofte før, så er det de private långivere, der har stået for denne innovation. Derfor er det også dem, der tilbyder lånene.

Kan man stole på de private långivere?

Det korte svar er ja. Tjek bare deres renommé på Trustpilot. Ofte scorer de rigtig gode karakterer. Derudover skal de naturligvis også leve op til de regler, der gælder på markedet for lån. Det er regler, som forbrugsombudsmanden tjekker, om de forskellige långivere lever op til. Derudover er det også vigtigt at have i mente at en kunde, man behandler godt, er en kunde, der kommer tilbage. Derfor har de private långivere ingen grund til ikke at behandler deres kunder godt. De vil jo også gerne tjene til dagen og vejen med deres SMS lån.

Lån penge hurtig med SMS lån – sådan ansøger du

 1. Først og fremmest bør du gøre brug af en sammenligningstjeneste.
 2. Find det sms lån, der passer bedst til det, du skal bruge lånet til (med den rette løbetid og det rigtige lånebeløb).
 3. Klik på “ansøg eller ansøg nu” og kom ind på långiverens side. Derefter kommer du videre til långiverens hjemmeside. Sæt nu dit lån sammen, som du ønsker efter de muligheder, der er.
 4. I sidste fase indtaster du dine personlige oplysninger – såsom dit navn og din bopæl.
 5. Långiver vil nu foretage et kreditcheck for at bestemme din kreditværdighed.
 6. Långiver vender tilbage med svar indenfor 1-3 dage.
 7. Brug det beløb, der netop er landet på din konto, i fald långiver har vurderet, at du er tilstrækkeligt kreditværdig.

Det kan se ud af meget, men du bør ikke lade dig narre heraf. Hele ansøgningsprocessen i forbindelse med dit SMS er totalt smidiggjort og strømlinet, og sjældent, hvis nogensinde, tage mere end 10 min. for dig at blive færdig med din ansøgning – hvis du har alle de dokumenter og oplysninger rede, som du bruge, når du ansøger.

SMS lån

SMS lån er en form for kviklån eller forbrugslån. Men hvor kviklån og forbrugslån ikke siger noget om, hvordan du kan tage dem (mobilen), gør mobillån netop det. Der er tale om et lån, der ikke er sikret, og derfor adskiller det sig fx fra boliglån (realkreditlån) og billån, hvor du netop stiller garanti i enten boligen eller bilen.

Fordi du ikke stiller nogen garanti, når du tager et SMS lån, er denne form for lån også ofte en anelse dyrere: prisen reflekterer den risiko, som långiver løber, fordi denne netop ikke har fået stillet sikkerhed.

Lånebeløbet

Lånebeløbet  på et SMS lån vil ofte ligge på et sted mellem 5.000 og 15.000 kroner. Når alt kommer til alt er denne form for lån en art kviklån, så derfor ligner beløbet meget det, som du også ser i forhold til disse lån. Overstiger lånebeløbet 15.000 kr., kalder man som sagt i stedet ofte denne form for lån forbrugslån.

Tilbagebetaling

Løbetiden på et SMS lån er generelt mindre end på andre former for forbrugslån. I langt størstedelen af tilfælde, vil du skulle betale det lånte beløb af i løbet af en måned eller to. 

Når vi taler om SMS lån er der tit en forbindelse mellem det lånte beløbs størrelse og den tid, lånet løber. Et højere beløb implicerer ofte en længere løbetid, et mindre lånebeløb implicerer en kortere løbetid. 

Er du i økonomiske vanskeligheder og påtænker du at tage et lån for at komme ud af disse og slippe for den økonomiske stress, der er forbundet hermed, er det vigtigt at du tænker på dine muligheder for at betale beløbet tilbage. 

Ha’ også i mente her, at en kortere løbetid betyder et dyrere lån. Fx er ÅOP på 20-30 % set før.

Hvilke krav er der til den, der ønsker at tage et SMS lån?

Langt, langt de fleste ville kunne tage et mobillån, og der vil ikke tit være andre krav til dem, der ønsker et SMS lån end dem, der ønsker en eller anden, anden form for lån. Der vil tit være krav om, at du 

Der er altså ikke et krav om, at du skal have et fast arbejde eller en på anden måde have en fast indkomst for at få et sms lån.

Mere generelt kan man sige, at det om man kan låne afhænger af din kreditværdighed, som långiveren finder ud af via det føromtalte kreditcheck. Kort kan man sige, at långiveren vurderer din betalingsevne, dvs. hvad sandsynligheden er for, at du kan betale tilbage. Hvis du ikke har en særlig stor indkomst og du fx allerede har en række andre lån, som du skal betale ydelser på månedligt, bliver sandsynligheden for, at du kan betale tilbage, unægteligt mindre, og derfor chancen for at du får dit lån godkendt, mindre. 

SMS lån til studerende?

Det er noget lettere at få et lån hos en privat långiver en fx din bank. Som studerende eller som dagpengemodtager vil det derfor også ofte være muligt for dig at tage et lån. Tidligere har kravene til potentielle lånere faktisk været så lave, at man har tilbudt lån til folk på trods af at de har stået i diverse registre for mindre gode betalere, fx RKI eller Debitor registret.

Hvad kan jeg bruge mit SMS lån til?

Fordi et SMS lån ikke er en form for sikret lån, altså et lån, der kræver at du stiller sikkerhed i det, som du bruger pengene til, er der ingen krav til, hvad du bruger pengene på. Det er ikke som med et billån, hvor en af betingelserne for, at du får godkendt lånet, er, at du bruger pengene til en biil. Noget af det SMS lån er særligt velegnede til er fx:

 • Weekendferier
 • Betaling af regninger
 • Forbrugsgoder
 • Betaling af dyrere gæld

Beløbet er mindre, så det er sjældent muligt at købe større forbrugsgoder. Men beløbet er omvendt stort nok til at man fx ville kunne købe en ny mobiltelefon, blender eller portabel højtaler.